Once you see results,
it becomes an addiction.

social issue.

Social media
marketing

Social media marketing is een marketingtechniek waarbij sociale media ingezet wordt om op een interactieve manier te communiceren met een bepaalde doelgroep. Het gebruik ervan is gratis en je bereikt er bovendien zeer eenvoudig de gewenste doelgroep mee. Klanten vinden het tegenwoordig vanzelfsprekend dat een bedrijf online aanwezig is. Als je social media dus goed inzet, is het voor vrijwel iedere branche mogelijk om concrete bedrijfsdoelen te bereiken.

Social Issue is gespecialiseerd in social media beheer, social media coaching en social media workshops. We kunnen hierbij verschillende kanalen en middelen inzetten, maar niet alle kanalen zijn relevant voor ieder bedrijf. Daarom begeleiden we voornamelijk zakelijke gebruikers om hun marketingstrategie zo efficiënt mogelijk online uit te bouwen.

Wil je jouw doelgroep vergroten? Wil je nieuwe klanten werven? Of wil je alle huidige of nieuwe activiteiten presenteren? Dan helpen we je graag bij het bepalen van je strategieën en het beheer van je sociale media. We werken samen met jou aan de digitale transformatie van je bedrijf. Ontbreekt de kennis, interesse of tijd bij het beheer van sociale media? Dan helpen wij jou heel graag verder.

Hulp nodig bij het online zichtbaar blijven?

vraag vrijblijvend je offerte aan

social media
beheer

social media
coachings

social media
workshops

social issue.

Social media
beheer

Social media vraagt bijzonder veel aandacht, zeker als je het professioneel wil aanpakken. Heb je zelf te weinig tijd, kennis of zin om je socials te beheren? Dan kunnen wij het beheer van jouw sociale media volledig overnemen en opvolgen. Hierbij zorgen we voor maandelijkse terugkoppelingen en analyses om een optimale online identiteit te garanderen.

Wat bieden we aan?

Opstart en beheer van de populairste social media:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Youtube

Pinterest

Ook als bedrijf moet je online zichtbaar blijven!

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over de juiste tekst, beelden en hashtags. Wij zorgen voor vlammende captions en sterke beelden!

vraag vrijblijvend je offerte aan

social issue.

Social media
coachings en
workshops

Steeds meer mensen spenderen alsmaar meer tijd op sociale media. Maar hoe begin je daar nu juist aan als ondernemer of organisatie? Welke instellingen zijn belangrijk? Op welke platformen moet je actief zijn? Hoe vaak plaats je een post? Hoe spreek je de juiste volgers aan?

Binnen onze social media coachings begeleiden we je bedrijf voornamelijk in kleine sessies om je marketingstrategie efficiënter in de kijker te zetten aan de hand van diverse kanalen en middelen. Kortom, we werken stap voor stap aan de digitale transformatie van je bedrijf. We stellen samen met jou een plan op waarin we nagaan wat je precies wil bereiken met het gebruik van sociale media en volgen dit binnen de gewenste tijdsbasis op.

Binnen onze social media workshops begeleiden we voornamelijk zakelijke gebruikers. Je volgt samen met andere mensen uit verschillende sectoren een eenmalige workshop waarmee je direct aan de slag kan gaan.

Wat bieden we aan?

Opstart en beheer van de populairste social media:

Instagram

Facebook

LinkedIn